НИС-ове бензинске станице потрошачи наградили за најбољи однос цене и квалитета

Ланац бензинских станица НИС-а је освојио прво место по гласовима српских потрошача у истраживању за Best Buy Award, које је спровела швајцарска организација ICERTIAS (International Certification Association).
Потрошачи су препознали бензинске станице НИС-а као симбол најбољег односа цене и квалитета на домаћем тржишту у истраживању за Best Buy Award (награду за најбољу куповну) које је спроведено у последњем кварталу прошле године на репрезентативном узорку грађана Србије старијих од 15 година.
NIS_nagrada_Best

Искључиво се уважавало мишљење, ниво задовољства и перцепција потрошача заснована на њиховом личном искуству током спровођења овог истраживања.
НИС има највећу и најраспрострањенију малопродајну мрежу у Србији од око 350 бензинских станица, које послују под два бренда: премијум GAZPROM и потрошачки НИС Петрол.
Истраживање за Best Buy Award је у Србији обухватало 57 различитих економских категорија у секторима као што су ланци бензинских станица, малопродаја, храна, воћни сокови, минерална вода, кућни апарати, телекомоникације, финансије и многи други.
NIS_nagrada

Best Buy Award признање су добиле бројне регионалне компаније попут словеначког Телекома, Подравке, Дуката, Леда, Лидла, као и међународне компаније попут Кока Коле, Данонеа, Бајерсдорфа, Др. Еткера, Уникредит банке.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд