НИС и Тениски Савез Србије учествовали у рођенданској прослави Спортског друштва “Спартак”

У оквиру свечане прославе 70. рођендана Спортског друштва железничара „Јован Микић Спартак“ , на градском Тргу у Суботици организована је „спортска улица” у којој су посетиоци могли да учествују у различитим спортским активностима.

subotica

Компанија НИС и Тениски Савез Србије придружиле су се овој манифестацији и том приликом организовали малу школу тениса на којој су деца школског узраста уз помоћ стручних тренера, учила прве кораке тениса. НИС, као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а у оквиру свог програма „Енергија спорта“ на овај начин се активно укључио као партнер Тениског савеза, у промоцију здравог живота и анимирања младих талената.

Мини тенис програм “Светске тениске федерације” (Интернатионал Теннис Федератион ИТФ), намењен је деци школског узраста, а за циљ, поред школе тениса, има популаризацију спортских вредности, културе ненасиља, фер плеја у спорту као изузетно важном елементу у здравом развоју деце.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд