Отворена нова GAZPROM бензинска станица

Компанија НИС свечано је данас отворила GAZPROM бензинску станицу на Новом Београду, у присуству руководства компанија „Гаспром њефт“ и НИС, као и државних и градских званичника.

Тренутак свечаног отварања - Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а, Александар Антић, министар рударства и енергетике, Вадим Јаковљев, председник Одбора директора НИС-а и Алексеј Черников,   директор Блока Промет (с десна на лево
Тренутак свечаног отварања – Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а, Александар Антић, министар рударства и енергетике, Вадим Јаковљев, председник Одбора директора НИС-а и Алексеј Черников, директор Блока Промет (с десна на лево)

Свечаности су присуствовали Вадим Јаковљев, председник Одбора директора НИС-а, Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а, Александар Антић, министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије, Синиша Мали, градоначелник Београда, као и чланови Одбора директора НИС-а.

Antic
Александар Антић, министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије

Поводом отварања нове GAZPROM бензинске станице у Београду, министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије, Александар Антић, рекао је:

“Као министар енергетике у Влади Републике Србије, с посебном пажњом пратим инвестиције у области енергетике јер су инвестиције у овој области међу најзначајнијима за привредни раст и развој наше земље. НИС, као заједничко предузеће Републике Србије и Гаспром Њефта, представља окосницу тог развоја и са задовољством могу да констатујем да у овом времену кризе у којем се налазе нафтне компаније широм света, НИС чврсто стоји обема ногама на земљи, да се налази у инвестиционом циклусу и да ће ове године остварити позитивне финансијске резултате, на задовољство Србије и свих наших грађана. Можемо да кажемо да ће НИС без икакве сумње остати лидер у овом делу Европе”

Mali
Синиша Мали, градоначелник града Београда

Градоначелник Београда, Синиша Мали, указао је на значај добре сарадње града Београда и компаније НИС:

«Желим да још једном похвалим резултате које остварује НИС и да им се захвалим што улепшавају град Београд. У 2015. години укупно је реконструисано седам бензинских станица на територији града Београда, а још три су у завршној фази модернизације. Сигуран сам да НИС неће стати на томе и ми очекујемо још већи број станица које улепшавају сваки део главног града и, што је од великог значаја, запошљавају младе људе. На вама је да дефинишете планове који одговарају вама и који ће бити усмерени ка већем броју бензинских станица у Београду, а од мене ћете увек имати потпуну подршку».

Vadim Jakovljev
Вадим Јаковљев, председник Одбора директора НИС-а

Председник Одбора директора НИС-а, Вадим Јаковљев, изразио је задовољство резултатима које је постигао НИС:

«Сматрам да отварање још једне бензинске станице премијум бренда GAZPROM симболизује динамичан развој компаније НИС, без обзира на неповољне спољне факторе. Бренд GAZPROM, као и бензинске станице које послују под брендом GAZPROM И НИС Петрол, показали су се као симбол квалитета производа и услуга. За компанију Гаспром Њефт, развој малопродајне мреже НИС-а не отвара само врата нашем присуству у Европи, већ и могућност да нашим потрошачима понудимо најсавременије производе. Један од њих је G-Drive 100 који се производи у Рафинерији нафте Панчево. Желим компанији НИС даљи раст и развој у правцу достизања лидерске позиције у региону».

На савременој и најновијој бензинској станици НИС-овог премијум бренда купцима су 24 сата дневно на располагању висококвалитетни деривати евро 5 квалитета произведени у Рафинерији нафте Панчево. Део понуде је и нови високооктански премијум бензин G-Drive од 100 октана који пружа првокласну заштиту мотора, повећава његову снагу и побољшава динамику убрзања. Нова GAZPROM бензинска станица уврстила је у своју понуду и ТНГ. Осим високо квалитетног горива, потрошачима је на располагању и широк спектар допунског асортимана у продавници, богата гастрономска понуда, велики избор „illy“ кафе врхунског квалитета, као и бесплатни приступ бежичном интернету.

Нова GAZPROM бензинска станица у Београду
Нова GAZPROM бензинска станица у Београду

GAZPROM бензинска станица „Нови Београд“ изграђена је у складу са строгим еколошким прописима и савременим технолошким стандардима, опремљена савременом опремом и двостраним мултиплекс аутоматима за точење горива.

Контакт:

Прес служба (011) 205 8037 press@nis.eu Милентија Поповића 1 11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд