Отворена НИС-ова учионица на Техничком факултету у Зрењанину

НИС је отворио своју учионицу на Техничком факултету „Михајло Пупин“ у Зрењанину, у оквиру обележавања дана те образовне установе. Средства за адаптацију информатичког кабинета и набавку рачунара, компанија је обезбедила како би унапредила и осавременила услове за рад и учење.
„Овај дан је веома значајан за нашу сарадњу са Техничким факултетом `Михајло Пупин`. Зрењанин је главни град наших сервиса и један од основних градова наше производње. Корак по корак, улазимо у реализацију покретања нафтних смерова на овом факултету. Опремањем информатичког кабинета, НИС је дао велики допринос развоју техничких наука и, самим тим, и Техничког факултета `Михајло Пупин` у Зрењанину“, рекао је Дмитриј Фоменко, заменик генералног директора НИС-а и директор Функције за огранизациона питања.
131223-02

Декан Техничког факултета „Михајло Пупин“ у Зрењанину проф. др Милан Павловић се том приликом захвалио компанији због чињенице да НИС сопствена средства улаже у развој високог образовања.
Ректор новосадског универзитета Мирослав Весковић је указао на то да се образовни систем налази у транзиционом периоду када је потребно променити одређене представе о томе шта значи образовати младе и бавити се бизнисом.
Адаптација учионице на Техничком факултету је реализована у оквиру НИС-овог програма „Енергија знања“ и потписаног Меморандума о сарадњи између НИС-а и Техничког факултета „Михајло Пупин“ у Зрењанину.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд