Прослављени кошаркаши у НИС-овом кампусу у Бечићима

Прослављени кошаркашки репрезентативци, Владо Шћепановић и Предраг Дробњак посетили су учеснике НИС кампуса, олимпијце из области математике, физике, хемије и руског језика пред почетак кошаркашког турнира организованог у оквиру спортско-рекреативног програма кампуса у хотелу „Бечићи“.
Они су подржали НИС-ов пројекат „Енергија знања“ поруком да им је задовољство што су део пројекта који улаже у знање и науку и промовише праве вредности.

Proslavljeni košarkaši u NIS- ovom kampusu u Bečićima

„Деца у НИС-овом кампусу пример су како је могуће спојити науку и спорт. Они су у својим научним областима успешни колико и врхунски спортисти, они су већ звезде и треба им честитати на томе што су тако млади успели да се пронађу у ономе што воле. Сигуран сам да ће они ускоро бити прави професионалци у областима којима се баве“, изјавио је Дробњак.

Ученици су са одушевљењем дочекали и поздравили бивше репрезентативце, којима су они некада били спортски узори. Након упознавања, кошаркаши су се фотографисали са такмичарима и дали им корисне спортске савете пред почетак утакмице.

Proslavljeni košarkaši u NIS- ovom kampusu u Bečićima

НИС кампус се одржава од 10-19. августа у Хотелу „Бечићи“ у оквиру НИС-овог пројекта „Енергија знања“. Окупља најуспешније такмичаре олимпијада из области математике, физике и руског језика и њихове професоре -предаваче, стипендисте НИС-а и стипендисте Фонда за младе таленте који су постигли запажене резултате, како на државним, тако и на међународним такмичењима. Током боравка у НИС кампусу, ученици имају прилику да унапреде своја знања учествујући у научно-наставном програму, али и да се забаве и друже уз спортско-рекреативне и забавне активности.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд