Акција „Спортом против насиља“ у Београду

Акција “Спортом против насиља”, у организацији НИС-а, Тениског савеза Србије (ТСС), Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министарства омладине и спорта, наставља да шири спортски дух и здрав начин живота.

Учесници мини  тениског спектакла“
Учесници мини тениског спектакла

Преко 400 малишана Основне школе „Милан Ракић “ са Новог Београда, кроз забаву и дружење, уз помоћ стручних тренера, имало је прилику да научи прве кораке тениса. Овом приликом акцију је подржала и млада НИС Фед Куп репрезентативка Србије Нина Стојановић, која је заједно са малишанима одиграла прави тениски меч.

Свим учесницима овог мини тениског спектакла, уручене су и специјалне медаље и дипломе у знак захвалности на подршци и фер плеју. Компанија НИС као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а, се на овај начин активно укључила у промоцију здравог начина живота и у анимирање младих талената у оквиру своје корпоративне стратегије „Будућност на делу“.

„Спортом против насиља“ спроводи се већ трећу годину за редом , и до сада је кроз тенис спортске вредности стекло преко 20.000 малишана широм Србије, а тениски караван наставиће да обилази градове широм наше земље све до децембра 2016. године.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд