“Спортом против насиља” у Кикинди

Ђаке Основне школе „Свети Сава“ у Кикинди , посетила је акција “Спортом против насиља”, коју већ трећу годину за редом спроводе НИС, Тениски савеза Србије (ТСС), Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство омладине и спорта.

Школа тениса у Кикинди
Школа тениса у Кикинди

На едукативан, здрав и забаван начин, коришћењем мини терена, мањих рекета и лакших лоптица, уз опрему прилагођену дечијем узрасту и стручним тренерима , дечаци и девојчице из Кикинде имали су прилику да науче основне покрете тениса.

Поред тениске обуке, деци су уручене дипломе и медаље које је обезбедила компанија НИС, вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а. Под слоганом „Будућност на делу“, НИС је активно укључен у реализацију акције „Спортом против насиља“ са циљем промоције здравог живота и афирмације младих талената.

До сада је у акцији „Спортом против насиља“ учествовало више од 20.000 деце из целе Србије, а до краја ове школске године „тениски караван“ посетиће Нови Бечеј, Хоргош, Кањижу, Житиште, Србобран, Ниш и Чачак.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд