Срећни добитници путују на FIFA World Cup™ у Русији

Неготинац Милан Манић и Зоран Угрица из Руме освојили су путовања на FIFA World Cup™ у Русији, а прилику да уживо прате највећи фудбалски спектакал у свету обезбедила им је њихова Visa картица коју су искористили приликом куповине горива на НИС Петрол бензинским станицама Неготин 1, односно Рума 1.

Тако ће двадесетседмогодишњи Милан навијати за наше репрезентативце током утакмице групне фазе коју репрезентација Србије игра у руској престоници против велемајстора из Бразила, док ће Зоран уживо пратити финале FIFA World Cup™ које се 15. јула игра на стадиону Лужњики у Москви. Претходно је улазнице за фудбалску утакмицу осмине финала FIFA World CUP™ у Санкт-Петербургу освојио београђанин Лука Шкундрић провлачењем Visa картице приликом куповине горива на GAZPROM малопродајном објекту у Блоку 45. Поклон-пакети које је обезбедила Visa, званични FIFA партнер, укључују две улазнице за утакмице FIFA World Cup™ у Москви или Санкт-Петербургу, као и аранжман, смештај и авио-превоз за две особе.

Извлачењем другог и трећег добитника путовања на утакмице 2018 FIFA World CupTM комплетирана је поклон акција која је трајала до краја априла на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама у оквиру промоције „VISA Вас води на FIFA World Cup™“, где су осим три главна поклона, одласка на FIFA World CupTM утакмице у Русију, додељене и картице за гориво у износу од 5000 динара, односно 3000 динара, као и многи други вредни поклони. Право учешћа имали су сви потрошачи који су приликом куповине на бензинским станицама НИС-а у износу од најмање 2000 динара користили бесконтактну Visa картицу издату од стране банака у Србији или обављали куповину користећи мобилну апликацију за бесконтактна плаћања.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд