Тениски спектакл за децу у Опову

У оквиру целодневне прославе Дана општине Опово, компанија НИС, Тениски савез Србије и Спортски савез општине Опово, организовали су мини тениски спектакл за децу.

Промовишући спорт, здравје и тимски дух међу најмлађима, НИС и Тениски савез Србије већ седам година за редом организују бесплатне отворене школе тениса за децу.

Основци из Опова су користећи рекете, лакше лоптице, и опрему прилагођену њиховом узрасту, показали такмичарски дух, док су кроз игру и дружење усвајали основне спортске вредности – рад и тежњу за усавршавањем, постизањем резултата и фер-плеј.

Промовишући спорт, здравје и тимски дух међу најмлађима, НИС и Тениски савез Србије већ седам година за редом организују бесплатне отворене школе тениса за децу. У оквиру друштвено одговорног пословања и слогана „Будућност на делу“, НИС на овај начин помаже у откривању младих талената и њиховом развоју, подржавајући професионално, али И рекреативно бављење спортом.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд