У Новом Бечеју одржана акција “Спортом против насиља”

Основна школа “Јосиф Маринковић” у Новом Бечеју била је нова станица акције “Спортом против насиља” која већ трећу годину за редом обилази школе и градове широм Србије.

Основци из Новог Бечеја
Основци из Новог Бечеја

Циљ акције, коју традиционално организују компанија НИС , Тениски савеза Србије (ТСС), Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Министарство омладине и спорта, јесте промоција здравог живота И правилног развоја младих.

Основци из Новог Бечеја су кроз игру коришћењем мини терена, мањих рекета и лакших лоптица, уз опрему прилагођену дечијем узрасту и стручним тренерима , имали прилику да науче основне покрете тениса.

Поред тениске обуке, свим учесницима уручене су дипломе и медаље које је обезбедила компанија НИС, као захвалност на дружењу И фер плеју. Као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а, под слоганом „Будућност на делу“, НИС је активно укључен у реализацију акције „Спортом против насиља“ са циљем промоције здравог живота и афирмације младих талената.

Више од 20.000 деце из целе Србије учествовало је до сада у акцији „Спортом против насиља“, а до краја ове школске године планирано је да посети Хоргош, Кањижу, Житиште, Србобран, Ниш и Чачак.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд