Уз НИС Агро картицу додатне погодности за пољопривреднике

Уз ниже цене горива, моторног уља и робе широке потрошње на НИС-овим бензинским станицама широм Србије, корисници НИС Агро картице сада могу да остваре и попуст на осигурање пољопривреде.

Захваљујући сарадњи НИС-а и осигуравајућег друштва «ДДОР Нови Сад», корисници НИС Агро картице приликом куповине добијају ваучер овог осигуравајућег друштва, којим остварују право на 10 одсто попуста приликом закључења осигурања пољопривреде код ДДОР-а. Детаљније информације о акцији са ДДОР-ом која траје до 1. августа 2015. године, доступне су на www.nispetrol.rs и www.ddor.rs, као и бесплатним позивом Корисничког центра ДДОР Нови Сад -0800 303 301.

Подсећамо да је НИС и ове сезоне обезбедио ниже цене горива за пољопривреднике. Уз НИС Агро картицу, регистрована пољопривредна газдинства остварују попуст од пет динара по литру евро дизела, три динара по литру за гасно уље 0,1, као и седам динара по литру за Ултра Д, адитивирани премијум евро дизел. Као значајан подстицај и меру олакшице куповине неопходног ресурса за рад пољопривредника, НИС на овај начин подржава пољопривреду као животно важну грану економије у Србији.

Горива високог квалитета произведена у домаћој рафинерији и контролисана у акредитованој лабораторији, доступна су на највећој малопродајној мрежи у Србији – на више од 320 НИС-ових бензинских станица распоређених на свим важним путним правцима, у градовима, али и селима, што посебно погодује пољопривредним произвођачима.
Поред дизел горива евро пет квалитета, уз НИС Агро картицу пољопривредници остварују попуст од 15 одсто на асортиман Нисотек уља и мазива, као и на одабрану робу широке потрошње.
Пољопривредници су препознали предности НИС Агро картице тако да се овом програму од половине 2013. године прикључило више од 90.000 пољопривредних газдинстава у Србији.
Издавање картице је бесплатно, а процедура једноставна. Попуњен захтев за издавање картице и документација (потврда о активном статусу у Регистру пољопривредних газдинстава за текућу календарску годину и фотокопија важеће личне карте) се предаје на бензинским станицама НИС-а, или шаље обичном поштом на адресу: НИС а.д. Нови Сад, „Call Center“, Картица за пољопривреднике, Народног фронта 12, 21000 Нови Сад.

Картица се активира најкасније у року од 14 радних дана.
Детаљније информације о издавању и коришћењу НИС Агро картице су доступне на потрошачком сајту www.nispetrol.rs , као и бесплатним позивом на број кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд