Уз подршку НИС-а отворен „Jobfair“ за студенте техничких факултета

НИС је златни покровитељ дводневног Сајма послова за студенте и дипломце техничко-технолошких факултета „Jobfair –Креирај своју будућност“ који је у понедељак,5. новембра отворен у Згради гехничких факултета у Београду.

Свечаном отварању манифестације, присуствовали су, поред представника НИС, и престолонаследник Александар Карађорђевић, представници Министарства омладине и спорта, Националне службе за запошљавање и Агенције за европске интеграције. .

Испред НИС-а, присутнима се обратила Наташа Стаменковић, ХР директор НИС-а која је истакла:

-Као један од највећих и најпожељнијих послодаваца у Србији данас, постоји много разлога због чега је добро започети каријеру у НИС-у. Веома смо поносни што смо само у 2012. години запослили 300 младих људи без радног искуства и у буџету за тренинг и развој определили два милиона евра. Наше присуство на Jobfair-у је порука студентима техничких струка да су им наша врата отворена.

Uz podršku NIS-a otvoren „Jobfair“ za studente tehničkih fakulteta
Свечано отварање Сајма послова

Поред штанда НИС-а на коме ће студенти моћи да се упознају са пословима и праксама у понуди компаније, представници НИС-а учествују у раду сајамског Округлог стола под називом „Да ли смо спремни за пословни свет“. У оквиру такмичења које ће бити одржано на Сајму послова, НИС ће студентима задати студију случаја за коју треба да израде решење и презентацију „Кеирање НИС-овог програма за привлачење нових корисника-будућих возача“ Студенти ће тако добити шансу да прикажу ситуацију у којој се могу идентификовати и решавати проблеме примењујући знање стечено током школовања.

Uz podršku NIS-a otvoren „Jobfair“ za studente tehničkih fakulteta

Штанд НИС-а

На сајму ће се, поред НИС-а представити компаније Microsoft, Grundfos, Telenor, Vip, Ball Packaging, и Holcim. Сајам се одржава уз подршку Министарства омладине и спорта и у организацији Удружења студената технике Еропе „Бест Београд“ и Удружења студената електротехнике“Истек Београд“.

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд