VISA и бензинске станице НИС: Срећни добитници путују у Дубаи

Новосађанка Бранка Швоња и Ожеговић Квадро Хана из Панчева освојиле су наградно путовање у Дубаи, а прилику да посете сунчану оазу Уједињених Арапских Емирата и један од напопуларнијих градова у свету обезбедила им је њихова Visa картица коју су искористили приликом куповине горива на GAZPROM бензинској станици «Дунав», односно NIS Petrol малопродајном објекту «Нови Сад 7».

Бранка и Хана добитнице су два од укупно пет пакета-путовања за две особе које је обезбедила Visa у оквиру наградне игре „Плаћајте Visa картицом и освојите пут у Дубаи“, а право учешћа имали су сви потрошачи који су у периоду од 5. децембра 2018. године до 2. јануара текуће године приликом куповине користили Visa картицу издату од стране банака у Србији  или обављали куповину користећи мобилну апликацију за бесконтактна плаћања.

Срећним добитницима наградни ваучери за путовање у Дубаи свечано су уручени на GAZPROM бензинској станици «Нови Београд».

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд