Више од 600.000 корисника „Са нама на путу“ картице лојалности

Број потрошача у Србији који користи „Са нама на путу“ програм лојалности компаније НИС прешао је 600.000.

Овај програм који омогућава сакупљање бонус поена, а самим тим и остваривање значајних уштеда приликом сваке куповине горива, робе и услуга доступан је на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама широм Србије.

НИС, као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата, покренуо је 2015. године „Са нама на путу“ програм награђивања лојалности купаца, у циљу унапређења квалитета производа и услуга у оквиру највеће малопродајне мреже нафтних деривата у Србији. Поред основних бенефита које „Са нама на путу“ картица нуди приликом сваке куповине на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама, у оквиру НИС-овог програма лојалности доступне су и додатне погодности, већи број бонус поена на брендирана горива као и на одређене артикле допунског асортимана.

Како би задовољио захтеве својих потрошача и оправдао њихово поверење, НИС је наставио са унапређењем понуде у оквиру „Са нама на путу“ програма лојалности, увођењем почетком прoшле године, у сарадњи са Сбербанк Србија, додатне погодности коришћења платне „Са нама на путу“ картице лојалности која омогућава плаћање на одложено, до 45 дана, горива и додатног асортимана на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама у Србији. Истовремено, у жељи да погодност одложеног плаћања буде доступна што већем броју корисника, НИС је приступање програму учинио веома једноставним и сви који то желе могу да поднесу захтев за издавање картице на бензинским станицама компаније, док власници платне «Са нама на путу» картице лојалности могу да изврше и уплату дуговања по картици на одређеним NIS Petrol и GAZPROM малопродајним објектима, без одласка у банку.

Поступак издавања „Са нама на путу“ картице лојалности је једноставан, а више информација о механизму издавања картице, о самом програму и уштедама које омогућава, као и о могућностима које нуди платна „Са нама на путу“ картица лојалности доступно је на сајту www.sanamanaputu.rs или бесплатним позивом на телефон НИС-овог кол центра 08 0000 8888.

Тагови:

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд