Волонтери НИС-а уредили предшколску установу у Сефкерину

Захваљујући ангажовању волонтера НИС-а, малишани из Предшколске установе „Бамби“ у Сефкерину добили су на поклон уређен и светао простор, након што су „нафташи“ у суботу, 10. августа, „засукали рукаве“ и окречили зидове забавишта.

Уз помоћ донације запослених и компаније НИС, овај простор ће у наставку акције бити оплемењен и новим дидактичким материјалима, завесама, теписима и фототапетама, како би деца из овог питомог војвођанског места у сваком тренутку уживала у пријатнијем окружењу.

Уређење сефкеринског забавишта је само један од пет пројеката НИС-овог Клуба волонтера који су недавно изабрани на компанијском конкурсу „Улепшај! Подучи! Обрадуј!“ са фокусом на развој заједнице. Пројекте су осмислили сами запослени НИС-а, који ће окупљени у тимове уложити време, знање и труд за добробит других људи и заједнице. Пре почетка реализације ових пројеката волонтери су прошли додатниу обуку-радионицу у организацији „Смарт колектив“.

Клуб волонтера НИС-а формално је основан 2018. године. У фокусу корпоративног волонтеризма НИС-а су помоћ социјално угроженим категоријама, деци и омладини, као и заштита животне средине. До сада је реализован већи број акција, попут уређења Фрушке горе, кеја на Тамишу, чишћење Петроварадинске тврђаве, као и уручење новогодишњих поклона деци у Општој болници „Студеница“ у Краљеву, Клиничком центру у Нишу, СОС дечијем селу у Краљеву и Дому за децу у Сремчици.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд