World Finance: НИС најбоља нафтно-гасна компанија у источној Европи у области одрживог развоја

НИС је добитник признања World Finance Oil & Gas Awards, које додељује угледни магазин World Finance, у категорији нафтно-гасне индустрије, за најбољу компанију у источној Европи у области одрживог развоја.

“World Finance Oil & Gas Awards” је 2007. године покренуо магазин World Financе, део World News Media – медијске платформе са седиштем у Лондону, која је издавач финансијских, пословних и лајфстајл часописа. World Finance магазин се бави анализом финансијског сектора и глобалне економије и излази на свака два месеца.

НИС је добитник бројних награда у области извештавања откако је објавио свој први верификовани Извештај о одрживом развоју за 2010. годину у Србији, у складу са GRI стандардима. Извештај о одрживом развоју за 2014. годину је пети по реду и припремљен је у складу са светским стандардом Global Reporting Initiative G4 за Сектор нафте и гаса чиме је НИС показао да иде у корак са светским тренодвима.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата. Више на страни nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд