Завршен пројекат „Сви смо један тим“

И ове године НИС је широм Србије наставио са промоцијом спортског духа и здравог начина живота код најмлађих.

Трећу годину заредом организован је пројекат „Сви смо један тим“ у оквиру ког је трофеј шампиона Србије у фудбалу обишао нашу земљу, док су у три највећа града организовани мини баскет турнири за будуће кошаркашке шампионе.

Прилику да виде трофеј који је ФК Црвена звезда освојила прошле године имали су бројни фанови на бензинским станицама Газпром и НИС Петрол у 11 градова широм Србије. За 22 дана турнеје хиљаде поштовалаца фудбала искористили су могућност да се фотографишу са пехаром који освајају прваци Србије.

Такође, НИС је наставио предано да ради на промоцији спорта код најмлађих. У Београду, Новом Саду и Нишу организована је акција „Викенд шампиона“ где је више од 2.000 најмлађих кошаркаша и кошаркашица могло да искаже своје знање у мини баскету. На крају турнира сви учесници су добили медаље и на тај начин показали да су сви победници и да овај пројекат има јасан циљ да не ствара конкуренцију међу децом, већ заједништво и толеранцију, као важне особине будућих шампиона.

Успех пројекта „Сви смо један тим“ и велико интересовање грађана за спроведене акције, за НИС су значајан подстрек да и наредне године настави са реализацијом ове иницијативе.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд