Злоупотреба НИС бренда на друштвеним мрежама

Користећи назив и лого НИС-а, непознати починиоци су организовалилажну наградну игру на друштвеној мрежи Facebook, у којој су захтевали од насумично изабраних корисника друштвених мрежа да пошаљу своје личне податке и фотографије.

Овим путем обавештавамо све своје потрошаче, клијенте и пратиоце на друштвеним мрежама да компанија НИС није организовала никакве наградне игре и захтевала од учесника слање личних података у замену за непостојећу награду.
НИС је о овим случајевима одмах обавестио Тужилаштво за високотехнолошки криминал Републике Србије. Такође, спорна страница је одмах пријављена као лажна друштвеној мрежи Facebook. Свим људима који су преварени у лажној наградној игри саветујемо да се обрате Полицијској станици или Поверенику за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

Контакт:

Прес служба
(011) 205 8037
press@nis.eu
Милентија Поповића 1
11000 Београд

О НИС-у

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, промет нафтних деривата, као и реализација пројеката у области петрохемије и енергетике. Више на страни http://www.nis.eu/o-nama

Подели

Контакт

Прес служба

011 313 0116

011 205 8490

press@nis.eu

Милентија Поповића 1

11000 Београд