Бензинске станице

НИС поседује више од 400 бензинских станица у Србији и земљама региона – Босни и Херцеговини, Румунији и Бугарској.

Све врсте горива пролазе строгу и редовну лабораторијску контролу и одговарају захтевима „Правилника о техничким и другим захтевима за течне врсте горива нафтног порекла”, а евро премијум БМБ95, G-Drive 100, Опти бензин 95, евро дизел, G-Drive дизел и Опти дизел одговарају и европским стандардима квалитета.

У складу са укупном модернизацијом компанијске малопродајне мреже на територији Србије и њеном стратегијом ширења у региону, НИС наступа на тржишту са два малопродајна бренда: НИС Петрол и Gazprom.

Бренд НИС Петрол нуди потрошачу поузданост, доступност, савремене стандарде услуга и гарантовани квалитет нафтних деривата. Бензинске станице НИС Петрол најзаступљеније су у Србији. Поред Србије, мрежа НИС Петрол ради и у Републици Српској.

Зарад веће ефикасности рада и повећања свог пословања на малопродајном тржишту у Србији и региону, НИС је крајем 2012. лансирао премијум бренд бензинских станица – Gazprom. На објектима бренда Gazprom, потрошачима се нуде горива европског стандарда, висококвалитетна уља и мазива и друга допунска роба, бежичан приступ Интернету и богати мени у ресторану који укључује и јела националне кухиње.

NIS Petrol bs

Данас, мрежа Gazprom у Србији броји 21 бензинских станица, у Румунији 18, у Бугарској 35, а у Босни и Херцеговини   ̶  27.

Све нове и реконструисане бензинске станице имају савремене мултиплекс аутомате и потрошачима нуде деривате европског квалитета – евро премијум БМБ95, G-Drive 100, Опти бензин 95, евро дизел, G-Drive дизел, Опти дизел и Опти ауто-гас. Објекти су отворени 24 часа дневно, поседују и продавнице са великим бројем артикала, опремљени су кафе-баровима или ресторанима са приступом интернету, пространим паркинзима, дечјим игралиштима, а постоје и приступи за инвалидна лица.

У секцији УСЛУГЕ:

 •  

  Бензинске станице

  Малопродајне мреже брендова NIS Petrol и Gazprom

 •  

  Картица за гориво

  Брза, лака и сигурна набавка горива и допунског асортимана

 •  

  Лабораторија

  Услуге испитивања нафте и нафтних деривата

 •  

  Cервиси

  Нафтни и технички сервиси

 •  

  Транспорт

  Транспортне услуге трећим лицима

 •  

  Велепродаја

  Продаја и испорука широке палете производа