Београд

У оквиру пројекта „Зелени џепови Обреновца“ волонтери удружења Еко-Двориште у сарадњи са ЈКП Обреновац очистили су четири локације и израдили мобилијар који је уз различите саднице освежио овај некада запуштени простор у центру Обреновца.

Гала концертом у Сава Центру завршен је 46. међународни сусрет деце Европе – „Радост Европе“, који компанија НИС подржава већ седму годину за редом, у оквиру конкурса „Заједници заједно“.

19. септембра, на картодрому Ада Хуја, одржан је други тркачки дан Средњошколске картинг лиге (СКЛ), коју организује SerbiaoffRoad уз подршку НИС-а. Између тркачког програма, организован је и низ едукативних часова, радионица, предавања и разговора са успешним домаћим аутомобилистима.

Централни турнир у брзом шутирању тројки, у до сада најуспешнијој сезони спортско-хуманитарног пројекта „Тројка из блока”, одржан је данас уз подршку НИС-а на Калемегданској тврђави. Циљ пројекта је сакупљање средстава за изградњу и реновирање купатила за вишечлане социјално угрожене породице на подручју Србије.

Централни турнир у брзом шутирању тројки, у до сада најуспешнијој сезони спортско-хуманитарног пројекта „Тројка из блока”, одржан је данас уз подршку НИС-а на Калемегданској тврђави.

Ново место за игру на Калемегдану је део пројекта изградње креативних игралишта за децу Србије, који реализује удружење „Београдска недеља дизајна“.