Чачак

Данас је у ОШ „Танаско Рајић“ у Чачку, свечано отворен терен за одбојку, изграђен уз подршку компаније НИС. Циљ изградње терена је да се употпуне спортски садржаји и уједно омогући деци да се баве спортом на отвореном.

НИС је подржала опремање информатичког кабинета у Гимназији у Чачку. Кабинет је намењен ученицима Гимназије, али и ђацима завршних разреда основних школа надарених за математику. До сада, школа није имала адекватно опремљен информатички кабинет, што је био мотив компаније НИС да подржи овај пројекат и на тај начин допринесе бољим условима за рад, како ученика, тако и наставног особља.

У Чачку је отворен еко-полигон за стимулацију психомоторног развоја особа са сметњама у развоју. Изградњом еко-полигона, ученици ШОСО „1. новембар“, корисници Дневног боравка „Зрачак“, чланови СК „Морава“ и Удружења Регионални инклузивни центар, али и сви други корисници добили су могућност да на квалитетнији начин проводе своје слободно време, као и да развију и побољшају физичке способности.