Zajednici zajedno

NIS ilustracija

Konkurs Zajednici zajedno 2020 je završen. Hvala svima na interesovanju i učešću u našem programu.

Rezultati konkursa Zajednici zajedno 2020

Pogledajte kojim osnovnim i srednjim školama ćemo biti podrška na putu digitalizacije nastavnog procesa i unapređenja bezbednosno-informacionih sistema

SAZNAJ VIŠE

Obrazovanje je stub razvoja svake zemlje koji počinje od najmlađeg uzrasta. Savremeni tehnički i tehnološki uslovi omogućili su da razvoj obrazovnog procesa bude sve više ujednačen i da svaki učenik ima jednake uslove za sticanje znanja i veština, bez obzira na mesto u kojem živi. Pored unapređenja nastavnog procesa važno je da škola bude mesto u kojem se svi osećaju sigurno. Moderna oprema omogućava da i bezbednosni uslovi u školama budu na visokom nivou.

U saradnji sa resornim ministarstvima Republike Srbije, Kompanija je donela odluku da u 2020. godini sredstva opredeljena za realizaciju projekata u okviru programa „Zajednici zajedno“ usmeri na jednu oblast: obrazovanje – digitalizacija nastavnog procesa i unapređenje bezbednosno-informacionih sistema u obrazovnim ustanovama.

Shodno tome, programski ciklus „Zajednici zajedno 2020“ ima za cilj da realizuje projekte obrazovnih ustanova u 12 gradova i opština u Srbiji u skladu sa zahtevima digitalizacije kao nacionalnim prioritetom i savremenim tendencijama u obrazovanju.

Nastojeći da stekne obuhvatniji uvid u prioritetne potrebe ustanova obrazovanja, kompanija NIS je krajem 2019. i početkom 2020. godine sprovela anketu o stanju i potrebama osnovnih i srednjih škola u 12 gradova i opština obuhvaćenih Programom, u oblasti digitalizacije nastavnog procesa i bezbednosnih sistema.

Anekta je pokazala da je školama, u skladu sa zahtevima nastavnog procesa, potreban veći broj paketa digitalne opreme, kao i kvalitetniji i funkcionalniji bezbednosni sistemi.

O programu

Saznajte više o programu Zajednici Zajedno

Program „Zajednici zajedno“ kompanije NIS pokrenut je 2009. godine u duhu korporativne društvene odgovornosti.

SAZNAJ VIŠE
Rezultati

Rezultati programa Zajednici Zajedno 2019

Pogledajte rezultate programa „Zajednici Zajedno“ za 2019. godinu

SAZNAJ VIŠE
ODRŽIVI RAZVOJ

Filantropija i volonterizam

Održivi razvoj ne predstavlja samo strateško opredeljenje NIS-a, već i temeljnu praksu koju neprestano usavršavamo kako bismo unapredili kvalitet života zajedni

SAZNAJ VIŠE